Przepis i sposób przygotowania na: Domowy jabłecznik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowy jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-jablecznik1-2.jpg)
![Krok 2 - Domowy jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-jablecznik2-2.jpg)
![Krok 3 - Domowy jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-jablecznik3-2.jpg)
![Krok 4 - Domowy jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-jablecznik4-2.jpg)
![Krok 5 - Domowy jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-jablecznik5-2.jpg)
![Krok 6 - Domowy jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-jablecznik6-2.jpg)
mąka pszenna | 1 kg |
margaryna | 1 kostka |
śmietana | 5 łyżek |
cukier | 3 szklanki |
jabłka | 7 sztuk |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
cukier puder | 1 do dekoracji |
olej | 4 łyżki |
jaja | 4 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: