Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku II, odc. 52: Smażona wątróbka cielęca
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku II, odc. 52: Smażona wątróbka cielęca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-52-smazona-watrobka-cieleca1-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku II, odc. 52: Smażona wątróbka cielęca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-52-smazona-watrobka-cieleca2-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku II, odc. 52: Smażona wątróbka cielęca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-52-smazona-watrobka-cieleca3-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku II, odc. 52: Smażona wątróbka cielęca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-52-smazona-watrobka-cieleca4-2.jpg)
![Krok 5 - Doradca Smaku II, odc. 52: Smażona wątróbka cielęca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-52-smazona-watrobka-cieleca5-2.jpg)
![Krok 6 - Doradca Smaku II, odc. 52: Smażona wątróbka cielęca foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-52-smazona-watrobka-cieleca6-2.jpg)
wątróbka cielęca | 400 g |
mąka | 100 g |
masło | 50 g |
szalotka | 6 szt. |
ogóreczki konserwowe Smak | |
natka pietruszki | |
Kolendra cała Prymat | |
olej | 50 ml |
wino białe wytrawne | 80 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: