Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku II, odc.6: Pieczony Rostbef zawijany słoniną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku II, odc.6: Pieczony Rostbef zawijany słoniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.6-pieczony-rostbef-zawijany-slonina0-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku II, odc.6: Pieczony Rostbef zawijany słoniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.6-pieczony-rostbef-zawijany-slonina1-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku II, odc.6: Pieczony Rostbef zawijany słoniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.6-pieczony-rostbef-zawijany-slonina2-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku II, odc.6: Pieczony Rostbef zawijany słoniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.6-pieczony-rostbef-zawijany-slonina3-2.jpg)
![Krok 5 - Doradca Smaku II, odc.6: Pieczony Rostbef zawijany słoniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.6-pieczony-rostbef-zawijany-slonina4-2.jpg)
![Krok 6 - Doradca Smaku II, odc.6: Pieczony Rostbef zawijany słoniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.6-pieczony-rostbef-zawijany-slonina5-2.jpg)
rostbef wołowy | 700 g |
słonina | 100 g |
wino białe wytrawne | 60 ml |
cebula | 1 szt. |
seler naciowy | 1 szt. |
marchew | 1 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
olej | |
masło | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 liście |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
rosół wołowy | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: