Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku V: Ryba w śmietanie z chrzanem i grzybami, odc. 29
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku V: Ryba w śmietanie z chrzanem i grzybami, odc. 29 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-ryba-w-smietanie-z-chrzanem-i-grzybami-odc.-291-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku V: Ryba w śmietanie z chrzanem i grzybami, odc. 29 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-ryba-w-smietanie-z-chrzanem-i-grzybami-odc.-292-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku V: Ryba w śmietanie z chrzanem i grzybami, odc. 29 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-ryba-w-smietanie-z-chrzanem-i-grzybami-odc.-293-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku V: Ryba w śmietanie z chrzanem i grzybami, odc. 29 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-ryba-w-smietanie-z-chrzanem-i-grzybami-odc.-294-2.jpg)
![Krok 5 - Doradca Smaku V: Ryba w śmietanie z chrzanem i grzybami, odc. 29 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-v-ryba-w-smietanie-z-chrzanem-i-grzybami-odc.-295-2.jpg)
filet z dorsza | 1 kg |
cebula szalotka | 3 sztuki |
masło klarowane | 6 łyżek |
borowiki | 200 g |
Musztarda francuska Prymat | |
chrzan tarty | |
śmietana 30% | 500 ml |
szpinak baby | 250 g |
szczypiorek | 1/2 pęczek |
tymianek | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: