Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VI: Sernik na zimno z karmelizowaną porzeczką, odc. 26
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VI: Sernik na zimno z karmelizowaną porzeczką, odc. 26 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vi-sernik-na-zimno-z-karmelizowana-porzeczka-odc.-261-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VI: Sernik na zimno z karmelizowaną porzeczką, odc. 26 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vi-sernik-na-zimno-z-karmelizowana-porzeczka-odc.-262-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VI: Sernik na zimno z karmelizowaną porzeczką, odc. 26 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vi-sernik-na-zimno-z-karmelizowana-porzeczka-odc.-263-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku VI: Sernik na zimno z karmelizowaną porzeczką, odc. 26 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vi-sernik-na-zimno-z-karmelizowana-porzeczka-odc.-265-2.jpg)
serek homogenizowany | 400 g |
biała czekolada | 250 g |
laska wanili | 1 szt. |
cukier drobny | 50 g |
masło | 25 g |
mąka | 25 g |
białko | 1 szt. |
płatki migdałowe | 40 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Cynamon mielony Prymat | do smaku |
czarna porzeczka | 400 g |
cukier drobny | 150 g |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: