Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Dorsz

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól wg uznania
Pieprz biały mielony Prymat wg uznania
sos woscestershire 2 łyżki
mąka 2 łyżki
olej 1/3 szklanki
masło 1 łyżka
filet z dorsza 1-2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz

Rybę umyć osuszyć, natrzeć solą pieprzem skropić soswm worcestershire i odstawić na chwilę. Następnie na patelni rozgrzać olej z masłem, rybę oprószyć mąką i obsmażyć. PIekarnik rozgrzać do 200 stopni włożyć rybę i zapiekać kilka minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 02.03.2014 09:31
pyszna rybka
Marlenka.S 04.01.2014 17:32
fajnie podana, lubię rybę z frytkami
Adamorek 04.01.2014 16:46
pyszna taka rybka
Konczi 04.01.2014 16:28
super obiadek :)
Mysiunia 04.01.2014 16:19
taki obiadek to jest COŚ :)
Zdzisław 04.01.2014 16:17
dla mnie smaczne jedzenie
Mira85 04.01.2014 16:06
smaczne danie
noninka77 04.01.2014 16:04
pysznie wygląda:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak