Przepis i sposób przygotowania na: DORSZ PO GRECKU
Kroki postępowania
![Krok 1 - DORSZ PO GRECKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-po-grecku10-2.jpg)
![Krok 2 - DORSZ PO GRECKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-po-grecku11-2.jpg)
![Krok 3 - DORSZ PO GRECKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-po-grecku12-2.jpg)
![Krok 4 - DORSZ PO GRECKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-po-grecku13-2.jpg)
filet z dorsza | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
marchew | 7 sztuk |
seler | 1 sztuka |
pietruszka | 2 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
olej do smażenia | |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: