Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w ziołach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dorsz w ziołach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-ziolach1-2.jpg)
Koperek i pietruszkę myjemy i bardzo drobno siekamy. Wrzucamy do miseczki z oliwą i sokiem. Mieszamy.
![Krok 2 - Dorsz w ziołach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-ziolach2-2.jpg)
![Krok 3 - Dorsz w ziołach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-ziolach3-2.jpg)
Możemy zawinąć w sreberko i ugrillować.
![Krok 4 - Dorsz w ziołach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-w-ziolach4-2.jpg)
dorsz | 1 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
sok z cytryny | 1/2 z całej |
oliwa | 1 łyżka |
koperek | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: