Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe kieszonki z jajkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drobiowe kieszonki z jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-kieszonki-z-jajkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Drobiowe kieszonki z jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-kieszonki-z-jajkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowe kieszonki z jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-kieszonki-z-jajkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Drobiowe kieszonki z jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-kieszonki-z-jajkiem4-2.jpg)
jajko | 3 sztuki |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
wędzony boczek | 8 plastrów |
suszone pomidory z czosnkiem | i bazylią 1 czubata łyżeczka |
cebula | 1/2 sztuki |
mleko | 1 łyżka |
mąka pszenna | do obtoczenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: