Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe kotleciki nadziane mozzarellą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drobiowe kotleciki nadziane mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-kotleciki-nadziane-mozzarella1-2.jpg)
![Krok 2 - Drobiowe kotleciki nadziane mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-kotleciki-nadziane-mozzarella2-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowe kotleciki nadziane mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-kotleciki-nadziane-mozzarella3-2.jpg)
![Krok 4 - Drobiowe kotleciki nadziane mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-kotleciki-nadziane-mozzarella0-2.jpg)
podwójna pierś zkurczaka | |
mozzarella | 200 g |
jajko | 1 szt |
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat | 3 łyżeczki |
czarny pieprz | 1/2 łyżeczki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
panierka pikantna | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: