Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe pizzerinki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drobiowe pizzerinki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-pizzerinki1-2.jpg)
![Krok 2 - Drobiowe pizzerinki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-pizzerinki2-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowe pizzerinki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-pizzerinki3-2.jpg)
![Krok 4 - Drobiowe pizzerinki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-pizzerinki4-2.jpg)
![Krok 5 - Drobiowe pizzerinki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-pizzerinki5-2.jpg)
![Krok 6 - Drobiowe pizzerinki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowe-pizzerinki0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 sztuka |
pieczarki | 250 gram |
cebula | 2 sztuki |
ser żółty | 150 gram |
keczup pikantny | 4 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
oregano | do smaku |
bazylia | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: