Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowy strogonow
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drobiowy strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-strogonow3-2.jpg)
![Krok 2 - Drobiowy strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-strogonow4-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowy strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-strogonow5-2.jpg)
![Krok 4 - Drobiowy strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-strogonow6-2.jpg)
![Krok 5 - Drobiowy strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-strogonow7-2.jpg)
ugotowane mięso z kurczaka | 1/2 kg |
pieczarki | 1/2 kg |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
cebula | 2 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 3 łyżki |
bulion | 1,5 litra |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: