Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowy zkopąna wierchu
Kroki postępowania
Pieczarki , paprykę i cebulę obieramy i kroimy oraz smażymy
![Krok 1 - Drobiowy zkopąna wierchu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-zkopana-wierchu2-2.jpg)
panierujemy kotleta najpierw w jajku później w obtaczamy w bułce i smażymy
![Krok 2 - Drobiowy zkopąna wierchu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-zkopana-wierchu1-2.jpg)
![Krok 3 - Drobiowy zkopąna wierchu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drobiowy-zkopana-wierchu0-2.jpg)
filety z kurczaka | 2 szt. |
pieczarki | 200 gram |
cebula biała | 1 szt. |
jajko | 1 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
mąka | 2 łyżki |
przyprawy | |
papryka zielona | 1/2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: