Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowe racuchy z jabłkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Drożdżowe racuchy z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-racuchy-z-jablkami6-2.jpg)
![Krok 2 - Drożdżowe racuchy z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-racuchy-z-jablkami7-2.jpg)
![Krok 3 - Drożdżowe racuchy z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-racuchy-z-jablkami8-2.jpg)
![Krok 4 - Drożdżowe racuchy z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/drozdzowe-racuchy-z-jablkami9-2.jpg)
mąka | 1/2 kg |
mleko | 1 1/3 szklanki |
drożdże świeże | 40 g |
cukier | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
jabłka | 4-5 sztuk |
sól | szczypta |
olej do smażenia | |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: