Przepis i sposób przygotowania na: Duszone z ogniska
Kroki postępowania
![Krok 1 - Duszone z ogniska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-z-ogniska2-2.jpg)
![Krok 2 - Duszone z ogniska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-z-ogniska3-2.jpg)
![Krok 3 - Duszone z ogniska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-z-ogniska4-2.jpg)
![Krok 4 - Duszone z ogniska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-z-ogniska1-2.jpg)
![Krok 5 - Duszone z ogniska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/duszone-z-ogniska0-2.jpg)
ziemniaki | 1,5 kg |
marchew | 4 szt |
cebula | 5 szt |
kiełbasa | 40 dag |
burak ćwikłowy | 4 |
kapusta włoska | 4 liście |
woda | 100 ml |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
boczek | 50 surowy bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: