Przepis i sposób przygotowania na: Dwukolorowy mus czekoladowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dwukolorowy mus czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-mus-czekoladowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Dwukolorowy mus czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-mus-czekoladowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Dwukolorowy mus czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-mus-czekoladowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Dwukolorowy mus czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dwukolorowy-mus-czekoladowy4-2.jpg)
czekolada mleczna | 1 tabliczka |
biała czekolada | 1 tabliczka |
śmietana 30% | 200 ml |
jajko | 4 szt |
cukier puder | 2 łyżki |
cukier kryształ | 2 łyżki |
konfitura wiśniowa | 3-4 łyżki |
orzechy włoskie | 5 dkg |
mleko 2% | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
cukier puder | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: