Przepis i sposób przygotowania na: Dynia faszerowana czarnym ryżem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dynia faszerowana czarnym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-faszerowana-czarnym-ryzem1-2.jpg)
![Krok 2 - Dynia faszerowana czarnym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-faszerowana-czarnym-ryzem2-2.jpg)
![Krok 3 - Dynia faszerowana czarnym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-faszerowana-czarnym-ryzem3-2.jpg)
![Krok 4 - Dynia faszerowana czarnym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-faszerowana-czarnym-ryzem4-2.jpg)
dynia | 1,5 kg |
mięso mielone wołowe | 0,5 kg |
ryż czarny | 1 szklanka |
cebula | 2 szt |
ser żółty | 15 dkg |
kozieradka | 1 szczypta |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 szczypta |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 szczypta |
sól | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: