Przepis i sposób przygotowania na: Dynia faszerowana kaszą jaglaną.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dynia faszerowana kaszą jaglaną. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-faszerowana-kasza-jaglana.1-2.jpg)
![Krok 2 - Dynia faszerowana kaszą jaglaną. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-faszerowana-kasza-jaglana.2-2.jpg)
![Krok 3 - Dynia faszerowana kaszą jaglaną. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-faszerowana-kasza-jaglana.3-2.jpg)
![Krok 4 - Dynia faszerowana kaszą jaglaną. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-faszerowana-kasza-jaglana.4-2.jpg)
![Krok 5 - Dynia faszerowana kaszą jaglaną. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-faszerowana-kasza-jaglana.5-2.jpg)
![Krok 6 - Dynia faszerowana kaszą jaglaną. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-faszerowana-kasza-jaglana.6-2.jpg)
dynia | 1,3 kg |
mięso mielone wieprzowe | 30 dkg |
kasza jaglana | 3 łyżeczki |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 6 szt |
jajko | 1 szt |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
Imbir mielony Prymat | |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: