Przepis i sposób przygotowania na: Dynia Hokaido faszerowana mięsem mielonym -pod serową kołderką :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dynia Hokaido faszerowana mięsem mielonym -pod serową kołderką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-hokaido-faszerowana-miesem-mielonym-pod-serowa-kolderka-1-2.jpg)
![Krok 2 - Dynia Hokaido faszerowana mięsem mielonym -pod serową kołderką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-hokaido-faszerowana-miesem-mielonym-pod-serowa-kolderka-2-2.jpg)
![Krok 3 - Dynia Hokaido faszerowana mięsem mielonym -pod serową kołderką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-hokaido-faszerowana-miesem-mielonym-pod-serowa-kolderka-3-2.jpg)
![Krok 4 - Dynia Hokaido faszerowana mięsem mielonym -pod serową kołderką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-hokaido-faszerowana-miesem-mielonym-pod-serowa-kolderka-4-2.jpg)
dynia | 1 sztuka |
mięso mielone | 250 gram |
sok pomidorowy | 2\3 szklanki |
cebula | 1 mała sztuka |
olej do smażenia | 1 łyżka |
sól i pieprz | 1\3 łyzeczki |
czosnek ząbki | 2 sztuki |
ser żółty | 50 gram |
pestki dyni | 1\3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: