Przepis i sposób przygotowania na: Dynia nadziewana kurczakiem z pęczakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dynia nadziewana kurczakiem z pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-nadziewana-kurczakiem-z-peczakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Dynia nadziewana kurczakiem z pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-nadziewana-kurczakiem-z-peczakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Dynia nadziewana kurczakiem z pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-nadziewana-kurczakiem-z-peczakiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Dynia nadziewana kurczakiem z pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dynia-nadziewana-kurczakiem-z-peczakiem4-2.jpg)
filety z kurczaka | 500 gram |
kasza pęczak | 1 szklanka |
masło | 1 łyżeczka |
szalotka | 2 sztuki |
marchewka | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
śmietana | 1/2 szklanki |
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/3 sztuki |
olej | |
majeranek | |
natka pietruszki | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
dynia | 2 małe Hokkaido |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: