Przepis i sposób przygotowania na: dyniowa z kulkami ryżowo -kaszowymi
Kroki postępowania
![Krok 1 - dyniowa z kulkami ryżowo -kaszowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowa-z-kulkami-ryzowo-kaszowymi2-2.jpg)
![Krok 2 - dyniowa z kulkami ryżowo -kaszowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowa-z-kulkami-ryzowo-kaszowymi1-2.jpg)
![Krok 3 - dyniowa z kulkami ryżowo -kaszowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dyniowa-z-kulkami-ryzowo-kaszowymi0-2.jpg)
dynia | 70 dek |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
papryka mielona | |
kasza | 10 dek |
ryż | 10 dek |
jajko | 2 szt |
śmietana | 1/3 szklanki |
sól | |
pieprz | |
ketchup | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: