Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowe knedle ze szpinakiem
Kroki postępowania
Na maśle przesmażyć drobno posiekaną cebulę i czosnek, dodać rozmrożony szpinak i całość chwilę smażyć. Następnie dodać pokruszoną fetę, doprawić solą i pieprzem.
dynia | 350 g |
ziemniaki | 400 g |
jajko | 1 |
mąka pszenna | 230 g |
mąka ziemniaczana | 4 łyżki |
sól | |
oliwa |
szpinak mrożony | 300 g |
cebula | 1 |
ząbek czosnku | 1 |
masło | 2 łyżki |
ser feta | 60 g |
sól i pieprz |
szynka wędzona | 150 g |
cebula | 1 |
ząbek czosnku | 1 |
masło | 2 łyżki |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: