Przepis i sposób przygotowania na: Dżem brzoskwiniowy z patisona
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dżem brzoskwiniowy z patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-brzoskwiniowy-z-patisona1-2.jpg)
![Krok 2 - Dżem brzoskwiniowy z patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-brzoskwiniowy-z-patisona2-2.jpg)
![Krok 3 - Dżem brzoskwiniowy z patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-brzoskwiniowy-z-patisona3-2.jpg)
Wsypać galaretkę i mieszać do rozpuszczenia.
![Krok 4 - Dżem brzoskwiniowy z patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-brzoskwiniowy-z-patisona4-2.jpg)
![Krok 5 - Dżem brzoskwiniowy z patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-brzoskwiniowy-z-patisona5-2.jpg)
patison | obrany 1,2 kg |
cukier trzcinowy | 1,5 szkl. |
Kwas cytrynowy Prymat | 2 łyżeczki |
galaretka brzoskwiniowa | 1-2 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: