Przepis i sposób przygotowania na: Dżem - morela, rabarbar, kiwi, banan
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dżem - morela, rabarbar, kiwi, banan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-morela-rabarbar-kiwi-banan1-2.jpg)
![Krok 2 - Dżem - morela, rabarbar, kiwi, banan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-morela-rabarbar-kiwi-banan2-2.jpg)
![Krok 3 - Dżem - morela, rabarbar, kiwi, banan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-morela-rabarbar-kiwi-banan3-2.jpg)
![Krok 4 - Dżem - morela, rabarbar, kiwi, banan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-morela-rabarbar-kiwi-banan4-2.jpg)
![Krok 5 - Dżem - morela, rabarbar, kiwi, banan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-morela-rabarbar-kiwi-banan5-2.jpg)
Po 15 minutach odwrócić i pozostwić do ostygnięcia. Nie pasteryzować.
![Krok 6 - Dżem - morela, rabarbar, kiwi, banan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dzem-morela-rabarbar-kiwi-banan6-2.jpg)
morele | 500 g |
rabarbar | 300 g |
kiwi | duże dojrzałe |
banan | przejrzały |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
cukier kryształ | 300-350 g |
żelfix | 1 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: