Przepis i sposób przygotowania na: Dziczyzna po tajsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dziczyzna po tajsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziczyzna-po-tajsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Dziczyzna po tajsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziczyzna-po-tajsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Dziczyzna po tajsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziczyzna-po-tajsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Dziczyzna po tajsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziczyzna-po-tajsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Dziczyzna po tajsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziczyzna-po-tajsku5-2.jpg)
![Krok 6 - Dziczyzna po tajsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziczyzna-po-tajsku6-2.jpg)
![Krok 7 - Dziczyzna po tajsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziczyzna-po-tajsku7-2.jpg)
![Krok 8 - Dziczyzna po tajsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dziczyzna-po-tajsku0-2.jpg)
goleń z dzika | 40 dag |
cebula | 1 |
olej do smażenia | |
marynata tajska | 4 łyżki |
sos teriyaki | 2 łyżki |
kokos | 1 |
mleko | 50 ml |
pędy bambusa | 280 g |
sól do smaku | |
cukier | 1 łyżeczka |
czosnek ząbki | 3 |
imbir starty | 2 łyżeczki |
sezam | 2 łyżeczki |
ryż brązowy | 300 g |
sok z limonki | (do smaku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: