Przepis i sposób przygotowania na: Egzotyczna panna cotta z herbacianą galaretką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Egzotyczna panna cotta z herbacianą galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/egzotyczna-panna-cotta-z-herbaciana-galaretka1-2.jpg)
![Krok 2 - Egzotyczna panna cotta z herbacianą galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/egzotyczna-panna-cotta-z-herbaciana-galaretka2-2.jpg)
![Krok 3 - Egzotyczna panna cotta z herbacianą galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/egzotyczna-panna-cotta-z-herbaciana-galaretka3-2.jpg)
![Krok 4 - Egzotyczna panna cotta z herbacianą galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/egzotyczna-panna-cotta-z-herbaciana-galaretka4-2.jpg)
![Krok 5 - Egzotyczna panna cotta z herbacianą galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/egzotyczna-panna-cotta-z-herbaciana-galaretka5-2.jpg)
kaki | 2 sztuki |
gruszka nashi | 1 sztuka |
mleko 3,2% | 250 ml |
śmietana 30% | 150 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
skórka z cytryny | 1 sztuka |
herbata zielona | 2 torebki |
cukier | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: