Przepis i sposób przygotowania na: Eklery z bitą śmietaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Eklery z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eklery-z-bita-smietana1-2.jpg)
![Krok 2 - Eklery z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eklery-z-bita-smietana2-2.jpg)
![Krok 3 - Eklery z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eklery-z-bita-smietana3-2.jpg)
![Krok 4 - Eklery z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eklery-z-bita-smietana4-2.jpg)
![Krok 5 - Eklery z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eklery-z-bita-smietana5-2.jpg)
![Krok 6 - Eklery z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/eklery-z-bita-smietana6-2.jpg)
woda zimna | 1 szkalnka |
margaryna | 1/2 kostki |
jajko | 5 sztuk |
mąka pszenna | 1 szkalnka |
śmietana kremówka | 500 ml |
cukier puder | 5 łyżek |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
śmietan fix | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: