Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogow z mięsem.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Farsz do pierogow z mięsem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Farsz do pierogow z mięsem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-miesem2-2.jpg)
Gotujemy w osolonej wodzie.
Można podać gorące z wody bądź podsmażone na patelni .
Smacznego!!
![Krok 3 - Farsz do pierogow z mięsem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/farsz-do-pierogow-z-miesem0-2.jpg)
mięso rosoowe | 500 gram |
cebula biała | 1 sztuka |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: