Przepis i sposób przygotowania na: Fasola po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasola po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-po-bretonsku6-2.jpg)
![Krok 2 - Fasola po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-po-bretonsku7-2.jpg)
![Krok 3 - Fasola po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-po-bretonsku8-2.jpg)
![Krok 4 - Fasola po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-po-bretonsku9-2.jpg)
![Krok 5 - Fasola po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-po-bretonsku10-2.jpg)
![Krok 6 - Fasola po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-po-bretonsku5-2.jpg)
fasola Jaś | 40 dag |
boczek wędzony | 20 dag |
kiełbasa śląska | 30 dag |
cebula biała | 1 sztuka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ziele angielskie | 4 sztuki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Przyprawa do dań z fasoli i warzyw strączkowych Prymat | 2 łyzki |
smalec | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: