Przepis i sposób przygotowania na: Fasola szparagowa panierowana w jajku i bułce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasola szparagowa panierowana w jajku i bułce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-szparagowa-panierowana-w-jajku-i-bulce1-2.jpg)
![Krok 2 - Fasola szparagowa panierowana w jajku i bułce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-szparagowa-panierowana-w-jajku-i-bulce2-2.jpg)
![Krok 3 - Fasola szparagowa panierowana w jajku i bułce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-szparagowa-panierowana-w-jajku-i-bulce3-2.jpg)
![Krok 4 - Fasola szparagowa panierowana w jajku i bułce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasola-szparagowa-panierowana-w-jajku-i-bulce4-2.jpg)
żółta fasolka szparagowa | 200 g |
zielona fasolka szparagowa | 200 g |
jaja | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
mąka | 1 szklanka |
olej rzepakowy | 100 ml |
woda | 1 litr |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kurkuma mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: