Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka Jaś po bretońsku - szybkowar
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka Jaś po bretońsku - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-jas-po-bretonsku-szybkowar3-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka Jaś po bretońsku - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-jas-po-bretonsku-szybkowar4-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka Jaś po bretońsku - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-jas-po-bretonsku-szybkowar2-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka Jaś po bretońsku - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-jas-po-bretonsku-szybkowar5-2.jpg)
![Krok 5 - Fasolka Jaś po bretońsku - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-jas-po-bretonsku-szybkowar1-2.jpg)
![Krok 6 - Fasolka Jaś po bretońsku - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-jas-po-bretonsku-szybkowar0-2.jpg)
fasola Jaś | 400 g |
przecier pomidorowy | 500 g |
pomidory krojone z puszki | 390 g |
cebula | 4 |
kiełbasa podwawelska | 40 dag |
żeberka wieprzowe | 30 dag |
boczek wędzony | 15 dag |
włoszczyzna | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ziele angielskie | 3 |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 szczypty |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: