Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku413-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku414-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku412-2.jpg)
fasola biała | 25 dag |
boczek wędzony | 25 dag |
kiełbasa krakowska | 25 dag |
cebula | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ziele angielskie | 2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: