Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA PO BRETOŃSKU
Kroki postępowania
![Krok 1 - FASOLKA PO BRETOŃSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku262-2.jpg)
![Krok 2 - FASOLKA PO BRETOŃSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku263-2.jpg)
![Krok 3 - FASOLKA PO BRETOŃSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku264-2.jpg)
![Krok 4 - FASOLKA PO BRETOŃSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku265-2.jpg)
fasola | 1/2 kg |
kiełbasa śląska | 600 gram |
cebula | 1 szt |
przecier pomidorowy | 300 ml |
smalec | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/4 łyżeczki |
tymianek | 1 łyżeczka |
cząber | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 6 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: