Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku z boczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-z-boczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-z-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-z-boczkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka po bretońsku z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-z-boczkiem0-2.jpg)
fasolka | 1/2 kg |
boczek wędzony | 40 dkg |
tłuszcz do smażenia | |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: