Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku z papryką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka po bretońsku z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-z-papryka1-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka po bretońsku z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-z-papryka2-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka po bretońsku z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-z-papryka3-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka po bretońsku z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-z-papryka4-2.jpg)
![Krok 5 - Fasolka po bretońsku z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-po-bretonsku-z-papryka5-2.jpg)
fasola Jaś | 400-500 gram |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
sól | |
papryka czerwona | 1 |
kiełbasa | dowolna 350-400 gram |
oliwa | 4 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 4-5 łyżek |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: