Składniki:
fasolka szparagowa | 2 garśći |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
masło | 2 łyz, |
pomidory | 2 szt. |
bazylia | 1 łyżka |
śmietana | 2\\3 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
fasolka szparagowa | 2 garśći |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
masło | 2 łyz, |
pomidory | 2 szt. |
bazylia | 1 łyżka |
śmietana | 2\\3 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: