Składniki:
fasolka szparagowa | 800 g |
cebula | 3 szt |
ciel?cina b/k | 500 g |
m?ka | 2 ?y?ki |
oliwa | 100 g |
z?bki czosnku | 3 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 ?y?ki |
papryka | 1/2 ?y?eczki |
natka pietruszki | 1 ?y?ka |
sól | do smaku |
fasolka szparagowa | 800 g |
cebula | 3 szt |
ciel?cina b/k | 500 g |
m?ka | 2 ?y?ki |
oliwa | 100 g |
z?bki czosnku | 3 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 ?y?ki |
papryka | 1/2 ?y?eczki |
natka pietruszki | 1 ?y?ka |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: