Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka szparagowa po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-po-bretonsku-1-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka szparagowa po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-po-bretonsku-2-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka szparagowa po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-po-bretonsku-3-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolka szparagowa po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-po-bretonsku-4-2.jpg)
![Krok 5 - Fasolka szparagowa po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-po-bretonsku-5-2.jpg)
![Krok 6 - Fasolka szparagowa po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-po-bretonsku-6-2.jpg)
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
por | 1 szt |
kiełbasa podwawelska | 1/2 kg |
przecier pomidorowy | 200 ml |
czosnek | 2 ząbki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: