Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa w zalewie octowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolka szparagowa w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-w-zalewie-octowej7-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolka szparagowa w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-w-zalewie-octowej8-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolka szparagowa w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-w-zalewie-octowej6-2.jpg)
fasolka szparagowa | |
woda | 6 szklanek |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 4 łyżki |
sól | 1,5 łyżki |
Gorczyca biała cała Prymat | |
cebula biała | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
koper świeży | |
ziele angielskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: