Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa z bułką i mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - fasolka szparagowa z bułką i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-z-bulka-i-miesem2-2.jpg)
odstawić do ostygnięcia
![Krok 2 - fasolka szparagowa z bułką i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-z-bulka-i-miesem1-2.jpg)
smacznego!:)
![Krok 3 - fasolka szparagowa z bułką i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolka-szparagowa-z-bulka-i-miesem0-2.jpg)
fasolka szparagowa | 100 dag |
masło | 30 gram |
mięso mielone | 20 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 20 gram |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cebula | 30 gram |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: