Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Fasolka szpargaowa z oscypkiem

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
1 garść
papryka marynowana
2 kawałki
szczypior
masło
1 łyzeczka
przyprawa uniwersalna
oscypek
1 mały

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szpargaowa z oscypkiem

Fasolkę myjemy przebieramy odcinamy końce i gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej . Po ugotowaniu odcedzamy . Na patelni rozpuszczamy masełko przekładamy fasolkę mieszamy z masełkiem chwilę podsmażamy . Fasolkę wykładamy dodajemy kawałki oscypka i dekorujemy papryką marynowana i szczypiorem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 22.07.2012 22:17
ciekawe
iwa643 22.07.2012 08:49
polecam na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak