Przepis i sposób przygotowania na: Fasolówka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Fasolówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolowka9-2.jpg)
![Krok 2 - Fasolówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolowka10-2.jpg)
![Krok 3 - Fasolówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolowka11-2.jpg)
![Krok 4 - Fasolówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolowka12-2.jpg)
![Krok 5 - Fasolówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolowka13-2.jpg)
![Krok 6 - Fasolówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/fasolowka14-2.jpg)
fasola Jaś | 600 g |
parówki | 500 g |
przecier pomidorowy | 200 g |
cebula | 2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
cukier | 1 łyżeczka |
olej | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: