Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana cukinia
Kroki postępowania
Kaszę jęczmienną ugotować.
![Krok 1 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia49-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia50-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia51-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia52-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia53-2.jpg)
![Krok 6 - Faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowana-cukinia54-2.jpg)
cukinia | 4 szt |
kasza jęczmienna | 1 opakowanie |
mięso mielone | 0,5 kg |
cebula | 1 szt |
ser żółty | 20 g |
pieczarki | 5 szt |
papryka czerwona | 0,5 szt |
przyprawa uniwersalna | |
Majeranek suszony Prymat | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: