Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane muszle krakowską
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane muszle krakowską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-muszle-krakowska1-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowane muszle krakowską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-muszle-krakowska2-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowane muszle krakowską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-muszle-krakowska3-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowane muszle krakowską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-muszle-krakowska4-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowane muszle krakowską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-muszle-krakowska5-2.jpg)
![Krok 6 - Faszerowane muszle krakowską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-muszle-krakowska6-2.jpg)
makaron muszle | 25 szt |
kiełbasa krakowska | 40 dag |
sól i pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | 2 łyż |
ser żółty | 8 dag |
ketchup pikantny | 5 łyż |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: