Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane papryczki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane papryczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryczki1-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowane papryczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryczki2-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowane papryczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryczki3-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowane papryczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryczki4-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowane papryczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryczki5-2.jpg)
![Krok 6 - Faszerowane papryczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryczki6-2.jpg)
![Krok 7 - Faszerowane papryczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryczki7-2.jpg)
papryka czerwona | 3 szt |
ryż | 1 woreczek |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
pieczarki | 10 dag |
sól i pieprz | do smaku |
masło | 1 łyż |
tymianek | do smaku |
ser żółty | 4 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: