Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane papryki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryki21-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowane papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryki22-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowane papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryki23-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowane papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryki24-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowane papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryki20-2.jpg)
![Krok 6 - Faszerowane papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-papryki19-2.jpg)
cebula | 2 szt. |
pieczarki | 20 dag |
papryka | 10 szt. |
jajko | 1 szt. |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
Czosnek suszony Prymat | |
przyprawa do potraw | |
olej | |
karkówka | 1 bez kości |
ryż | 3 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: