Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane pieczarki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-pieczarki75-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-pieczarki76-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-pieczarki77-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-pieczarki78-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-pieczarki74-2.jpg)
pieczarki | 25 szt |
wędzonego boczku | 200 g |
żółtego sera | 300 g |
masła | 3 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
chili jalapeno do smaku | |
przyprawa ognisty smok do smak |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: