Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane plastry schabu pieczarkami oraz suszonymi pomidorami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane plastry schabu pieczarkami oraz suszonymi pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-plastry-schabu-pieczarkami-oraz-suszonymi-pomidorami1-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowane plastry schabu pieczarkami oraz suszonymi pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-plastry-schabu-pieczarkami-oraz-suszonymi-pomidorami2-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowane plastry schabu pieczarkami oraz suszonymi pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-plastry-schabu-pieczarkami-oraz-suszonymi-pomidorami3-2.jpg)
schab bez kości | 10 plastrów |
pieczarki | 1/2 kg |
ser żółty gouda tarty | 10 dag |
koperek | 2 łyżki |
pomidory suszone w zalewie | 10 sztuk |
por (biała część) | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: