Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane roladki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowane roladki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-roladki2-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowane roladki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-roladki3-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowane roladki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-roladki4-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowane roladki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-roladki5-2.jpg)
![Krok 5 - Faszerowane roladki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-roladki6-2.jpg)
![Krok 6 - Faszerowane roladki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-roladki7-2.jpg)
![Krok 7 - Faszerowane roladki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowane-roladki8-2.jpg)
szynka konserwowa | 8 plastrów |
ser żółty | 8 plastrów |
por | 1/3 szt |
ogórki konserwowe | 3 szt |
jajko | 3 szt |
majonez | 2 łyżki |
ząbek czosnku | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: