Przepis i sposób przygotowania na: faszerowany bakłażan
Kroki postępowania
![Krok 1 - faszerowany bakłażan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-baklazan11-2.jpg)
![Krok 2 - faszerowany bakłażan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-baklazan12-2.jpg)
![Krok 3 - faszerowany bakłażan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-baklazan13-2.jpg)
![Krok 4 - faszerowany bakłażan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-baklazan14-2.jpg)
![Krok 5 - faszerowany bakłażan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-baklazan15-2.jpg)
![Krok 6 - faszerowany bakłażan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-baklazan16-2.jpg)
![Krok 7 - faszerowany bakłażan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-baklazan17-2.jpg)
bakłażan | |
sól | |
olej | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
mięso mielone | 300g |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | |
pieprz | |
sól | |
Przyprawa garam masala orientalna Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
zioła |
ser tarty | garść |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2-3 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: